GLS

Livrarile prin GLS sunt expediate in fiecare zi lucratoare. De obicei, marfurile vor fi livrate in termen de doua zile lucratoare (valabile pentru comenzile plasate in zilele lucratoare pana la ora 17:30), altfel marfurile vor fi livrate in termen de trei zile lucratoare. Curierul GLS va va contacta prin telefon inainte de a livra coletul care este în drum spre dumneavoastra. Daca ati ales metoda de plata în numerar, veti plati pentru bunuri la livrarea acestora. In cazul unor circumstante imprevizibile, transportul poate fi amanat, pentru care ne cerem scuze anticipat.

Pretul pentru transport este de 24,99 LEI. In cazul in care comanda dvs. depaseste suma de 450 LEI, transportul este GRATUIT.

In cazul in care marfurile au fost deja expediate si doriti sa aflati unde se afla expedierea dvs. sau daca doriti sa primiti un apel telefonic de la curierul care va va livra bunurile eventual doriti sa schimbați locul de livrare etc., va rugam sa contactați centrul de dispecerat GLS la numarul (+40) 269 501900.

Urmarirea expedierii dupa nr. AWB este posibila AICI.Sameday

Dacă nu doriți sau nu aveți posibilitatea de al aștepta pe curier, aveți opțiunea de a alege firma Sameday și unul dintre numeroasele puncte de colectare sau Easybox pe care le oferă.

Pentru finalizarea comenzii, completați mai întâi datele D-voastră necesare iar la pasul „Metoda de livrare” alegeți "Puncte de distribuire" ca modalitate de livrare a mărfii. Dați click pe „Selectați punctul de colectare” și o să vedeți o listă din care veți putea alege. De exemplu puteți căuta după codul D-voastră poștal.

Prețul de livrare este de 15,47 LEI (TVA inclus). Dacă suma comenzii D-voastră depășește 450 LEI (TVA inclus), beneficiați de livrare gratuită.

Veți primi un e-mail cu numărul de urmărire imediat ce coletul D-voastră a fost predat transportatorului.

După livrarea coletului la punctul de colectare ales, vă vom trimite un SMS și un e-mail cu parola. În cazul în care întâmpinați probleme cu coletul D-voastră, puteți contacta serviciul clienți +40 316 300 402.

Urmărirea coletului după numărul de urmărire este posibilă AICICargus

Oriunde v-ați afla, aveți întotdeauna acces la coletele primite și expediate, aveți acces rapid la expedierile D-voastră și la update-uri în timp real ale statusurilor coletelor.

Uitați de expedierile pe care trebuie să le pregătiți din timp. Plătiți cu cardul cu un singur click.

Puteți urmări livrarea și a verifica locația coletelor pe CARGUS.RO. Accesați contul Cargus și gestionați expedierea coletului, putând accesa opțiunile de schimbare a adresei sau retur al coletului care este în drum spre D-voastră.

Puteți alege din aceste două modalități de plată: Cash sau cu cardul, alegeți cea mai ușoară metodă pentru D-voastră. 

Tariful pentru transportul comenzii este de 19,04 LEI (TVA inclus), iar pentru comenzile care depășesc suma de 450 LEI (TVA inclus) transportul este gratuit.FAN Courier

FAN Courier, îți livrează comanda rapid și sigur, acoperind 320 de trasee pe întreg teritoriul țării.

Plățile se pot efectua online sau ramburs. Mai mult, cu aplicația FAN Courier, disponibilă pe iOS și Android, puteți urmări expedierile în timp real, asigurându-vă că sunteți mereu la curent cu statusul comenzii D-voastră. Descărcați aplicația pentru o experiență completă de tracking și suport dedicat, transformând cumpărăturile online într-o experiență fără griji.

Prețul de livrare este de 20,00 Lei (cu TVA 23,80 Lei). Dacă suma comenzii D-voastră depășește 450 LEI (TVA inclus), beneficiați de livrare gratuită.