Plata la livrare in numerar

Plata in numerar la livrare inseamna ca veti achita bunurile la livrarea acestora de catre curier (GLS).

 

Plată online cu cardul

Plata rapidă și sigură a produselor cu cardul online. Comanda prin card de credit sau debit prin gateway-ul de plată PayU, comanda va fi plătită după finalizarea tranzacției. Această opțiune este disponibilă deținătorilor de carduri de credit de la orice bancă.

 

Plată prin trasnfer bancar

Plata rapidă și sigură a produselor prin banca Dvs online. După confirmarea comenzii, veți fi redirecționat către banca dumneavoastră și veți confirma plata. Această opțiune este disponibilă deținătorilor de cont la diferite bănci.

 

Plata in avans prin transfer bancar

Puteti plati bunurile in avans pe baza confirmarii comenzii. Imediat dupa plasarea comenzii prin intermediul magazinului online va vom trimite o confirmare a comenzii prin e-mail (pentru platile internationale nu veti plati nici un comision suplimentar) cu toate datele referitoare la plata. Dupa ce plata este creditata in contul nostru, va vom trimite automat bunurile comandate și va vom informa prin e-mail despre aceasta.
Plata pentru bunuri trebuie efectuata in cel mult 5 zile lucratoare. Utilizati numarul dvs. de comanda ca simbol variabil de plata.

 

Plata prin portalul de plata electronic PayPal

Daca aveti un cont inregistrat la www.paypal.com, puteti alege aceasta forma de plata. Odata ce ați selectat aceasta optiune si ati plasat o comanda, veti fi redirectionat(a) catre portalul www.paypal.com unde veti avea un formular de plata prealabil. Dupa creditarea cu succes a platii in contul nostru, va vom expedia produsele, de obicei, in aceeasi zi lucratoare. Mai multe detalii despre platile PayPal aflati AICI.

 

Scadenta facturii

Aceasta optiune este disponibila pentru toate organizatiile guvernamentale, municipale, scoli si asa mai departe. La completarea comenzii, trebuie sa selectati "Plata prin transfer in avans" ca metoda de plata, iar in campul cu observatii trebuie mentionat "Scadenta facturii". Va vom contacta pentru stabilirea datei scadente.