Tork - Prosoape din hârtie pentru mâini

Articolele de la 1 la 20 din totalul de 39

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 • Prosoape pliate pentru stergerea mâinilor - Tork Xpress® Multifold Soft

  Asigurați uscarea mâinilor și confortul clienților dumneavoastră cu prosoapele pentru mâini Tork Xpress® Soft Multifold Advanced mari, care sunt delicate cu mâinile și dau o senzație plăcută la atingere. Aceste prosoape sunt adecvate pentru dozatorul de prosoape pentru mâini Tork Xpress® Multifold, pentru toaletele cu trafic mediu. Acesta se încadrează în spații mici și asigură atât confortul, cât și igiena oaspeților dumneavoastră.

  • Produsul se vinde la 1 pachet de 21 buc.
  Citeste mai multe
  Fara TVA: 307,14 Lei TVA inclus: 365,50 Lei

 • Tork dozator de prosoape pentru mâini PeakServe® Continuous®

  Tork PeakServe®: cea mai nouă inovație, creată pentru toaletele aglomerate, în care personalul trebuie să maximizeze timpul alocat curățeniei și să mențină un flux corespunzător de persoane. Fiind compatibil cu prosoapele pentru mâini Tork PeakServe® Continuous®, sistemul are o capacitate foarte mare, de peste 2100 de prosoape, care pot fi distribuite rapid și fără întrerupere, pentru a face față fluxului de persoane. Rezervele comprimate pot fi amplasate rapid, pot fi reîncărcate oricând și sunt ușor de depozitat și transportat, astfel încât personalul să se concentreze asupra curățării și nu asupra reîncărcării.

  Citeste mai multe
  Fara TVA: 731,51 Lei TVA inclus: 870,50 Lei

 • Tork PeakServe® Continuous® Hand Towel Dispenser, Black

  Tork PeakServe®: cea mai recentă inovație, destinată toaletelor cu trafic intens unde personalul trebuie să maximizeze timpul de întreținere, menținând un curs ireproșabil al utilizatorilor. Compatibil cu prosoapele de hârtie Tork PeakServe® Continuous®, sistemul are o capacitate foarte ridicată de 2.100 de bucăți de prosoape, care se dozează foarte ușor și fără întreruperi. Pachetele de prosoape de hârtie sunt compresate și reumplerea se face foarte repede, putând fi alimentate oricând și sunt foarte ușor de depozitat și transportat, permițând personalului de curățenie să se concentreze asupra curățeniei și nu a reumplerii dozatoarelor.

  Citeste mai multe
  Fara TVA: 731,51 Lei TVA inclus: 870,50 Lei

 • Prosoape pentru Mâini - Tork Matic® - Advanced Delicat, tip rolă

  Asigurați confortul oaspeților dumneavoastră cu prosoapele pentru mâini Tork Matic® soft, tip rolă. Acestea usucă mâinile în mod corespunzător și au un decor frumos, cu frunze gri imprimate în relief. Rolele sunt adecvate pentru Dozatorul de Prosoape pentru Mâini Tork Matic® simplu de întreținut, fiind creat pentru toaletele aglomerate. Acestea economisesc timp și controlează consumul, prin dozarea prosoapelor porție cu porție.

  • Produsul se vinde la 1 pachet de 6 buc.
  Citeste mai multe
  Fara TVA: 339,08 Lei TVA inclus: 403,50 Lei

 • Prosoape rolă pentru stergerea mâinilor - Tork Matic® Advanced Albastre - tip rolă

  Rolele de prosoape pentru mâini Tork Matic® Advanced Albastre pot intra în contact cu alimentele, ceea ce le face ideale pentru punctele de spălare din unitățile de alimentație. Rolele sunt adecvate pentru Dozatorul de Prosoape pentru Mâini Tork Matic® simplu de întreținut, fiind creat pentru toaletele aglomerate. Acestea economisesc timp și controlează consumul, prin dozarea prosoapelor porție-cu-porție.

  • Produsul se vinde la 1 pachet de 6 buc.
  Citeste mai multe
  Fara TVA: 352,52 Lei TVA inclus: 419,50 Lei

 • Prosoape la rolă pentru stergerea mâinilor - Tork Matic® Advanced

  Prosoapele pentru mâini tip rolă Tork Matic® Advanced  de culoare verde au hârtie groasă și o capacitate de absorbție ridicată, pentru a asigura uscarea eficientă a mâinilor. Rolele sunt adecvate pentru dozatorul de prosoape pentru mâini Tork Matic® simplu de întreținut, fiind creat pentru toaletele aglomerate. Acestea economisesc timp și controlează consumul, prin dozarea prosoapelor bucată cu bucată.

  • Produsul se vinde la 1 pachet de 6 buc.
  Citeste mai multe
  Fara TVA: 302,10 Lei TVA inclus: 359,50 Lei

 • Tork prosoape pentru mâini - Matic® Extra Long - tip rolă

  Sistemul Tork Matic® pentru prosoapele pentru mâini tip rolă (H1) asigură o capacitate foarte mare, ideală pentru toaletele aglomerate din locuri cum ar fi școlile sau aeroporturile.

  • Produsul se vinde la 1 pachet de 6 buc.
  Citeste mai multe
  Fara TVA: 469,33 Lei TVA inclus: 558,50 Lei

 • Prosoape pliate pentru stergerea mâinilor, Delicat - Tork Xpress® Multifold

  Sistemul de Prosoape pentru Mâini Tork  Xpress® pentru prosoapele tip Multifold este adecvat pentru mediile care necesită atât confort, cât și igienă, precum restaurante, birouri și unități medicale.

  • Produsul se vinde la 1 pachet de 21 buc.

  Citeste mai multe
  Fara TVA: 318,07 Lei TVA inclus: 378,50 Lei

 • Prosoape pentru Mâini Tork Xpress Multifold Premium Delicat - tip Z

  Asigurați uscarea mâinilor și un grad ridicat de confort clienților dumneavoastră cu Prosoapele pentru Mâini Tork Xpress Multifold Premium Delicat, care sunt blânde cu mâinile și dau o senzație plăcută la atingere. Aceste prosoape sunt adecvate pentru Dozatorul de Prosoape pentru Mâini Tork Xpress® Multifold, pentru toaletele cu trafic mediu. Acesta se încadrează în spații mici și asigură atât confortul, cât și igiena oaspeților dumneavoastră.

  • Produsul se vinde la 1 pachet de 21 buc.
  Citeste mai multe
  Fara TVA: 346,64 Lei TVA inclus: 412,50 Lei

 • Tork prosoape pentru mâini, dizolvabile în apă - Xpress® Flushable Multifold

  Prosoapele pentru mâini, dizolvabile în apă, Tork Xpress® Multifold sunt ideale pentru locurile în care prosoapele pot fi aruncate în toaletă în loc de coșul de gunoi. Aceste prosoape sunt adecvate pentru dozatorul de prosoape pentru mâini Tork Xpress® Multifold. Asigură reducerea consumului și, prin urmare, a risipei prin posibilitatea distribuirii bucată cu bucată, asigurând atât confortul, cât și igiena oaspeților dumneavoastră.

  Citeste mai multe
  Fara TVA: 393,70 Lei TVA inclus: 468,50 Lei

 • Tork dozator pungi igienice

  Dozatorul Tork pentru pungi igienice din gama Eleveation Design estee o soluție discretă și convenabilă pentru fiecare sală de baie pentru a asigura eliminarea igienică a deșeurilor. Dozatoarele Tork Elevation au un design funcțional, modern, care fac o impresie de durată oaspeților dvs.

  Citeste mai multe
  Fara TVA: 28,99 Lei TVA inclus: 34,50 Lei

 • Prosoape pliate pentru stergerea mâinilor - Tork Xpress® Multifold Soft

  Asigurați uscarea mâinilor și confortul clienților dumneavoastră cu prosoapele pentru mâini Tork Xpress® Soft Multifold Advanced care sunt delicate cu mâinile și dau o senzație plăcută la atingere. Aceste prosoape sunt adecvate pentru dozatorul de prosoape pentru mâini Tork Xpress® Multifold, pentru toaletele cu trafic mediu. Acesta se încadrează în spații mici și asigură atât confortul, cât și igiena oaspeților dumneavoastră.

  • Produsul se vinde la 1 pachet de 21 buc.
  Citeste mai multe
  Fara TVA: 374,37 Lei TVA inclus: 445,50 Lei

 • Prosoape pliate pentru stergerea mâinilor - Extra Soft, Tork, Singlefold

  Confort pentru oaspeții dvs. cu soft Premium Tork Singlefold Hand Towels, care sunt blânde pentru mâini, cu o senzație de înaltă calitate. Aceste prosoape sunt potrivite pentru Singlefold Hand Towel Dispenser pentru medii exigente. Ajută la controlul consumului și ajută la promovarea bunei igiene cu dozarea fiabilă la un anumit timp.

  Citeste mai multe
  Fara TVA: 334,03 Lei TVA inclus: 397,50 Lei

 • Prosoape pliate pentru stergerea mâinilor - Tork Singlefold

  Satisfaceți nevoile de uscat mâinile cu Prosoapele pentru Mâini Tork Singlefold Advanced, având calitatea adecvată atunci când costurile și performanțele sunt la fel de importante. Aceste prosoape sunt adecvate pentru Dozatorul de Prosoape pentru Mâini Tork Singlefold pentru medii solicitante. Contribuie la reducerea consumului și promovarea unei bune igiene datorită distribuirii fiabile, porție cu porție.

  • Produsul se vinde la 1 pachet de 15 buc.
  Citeste mai multe
  Fara TVA: 265,97 Lei TVA inclus: 316,50 Lei

 • Prosoape pliate pentru stergerea mâinilor, Tork Singlefold verzi

  Satisfaceți nevoile de uscare a mâinilor cu Advanced Tork Singlefold Hand Towels cu o calitate adecvată atunci când costurile și performanța sunt la fel de importante. Aceste prosoape sunt potrivite pentru Tork Singlefold Hand Towel Dispenser pentru medii exigente. Ajută la controlul consumului și ajută la promovarea bunei igiene cu dozarea fiabilă una la un anumit timp.

  Citeste mai multe
  Fara TVA: 255,04 Lei TVA inclus: 303,50 Lei

 • Prosoape pliate pentru stergerea mâinilori, dizolvabile în apă - Tork Singlefold Advanced

  Satisfaceți nevoia de uscare a mâinilor cu prosoapele pentru mâini Tork Singlefold Advanced, având calitatea adecvată atunci când costurile și performanțele sunt la fel de importante. Aceste prosoape sunt adecvate pentru dozatorul de prosoape pentru mâini Tork Singlefold pentru medii solicitante. Contribuie la reducerea consumului și promovarea unei bune igiene datorită distribuirii fiabile, bucată cu bucată.

  • Produsul se vinde la 1 pachet de 15 buc.
  Citeste mai multe
  Fara TVA: 294,54 Lei TVA inclus: 350,50 Lei

 • Prosoape pliate pentru stergerea mâinilor - Tork Singlefold

  Satisfaceți nevoia de bază de uscare a mâinilor cu ajutorul Prosoapelor pentru Mâini Tork Singlefold Universal cu un raport calitate-preț bun. Aceste prosoape sunt adecvate pentru Dozatorul de Prosoape pentru Mâini Tork Singlefold pentru medii solicitante. Asigură controlul consumului și sprijină promovarea igienei prin dozarea porție cu porție.

  • Produsul se vinde la 1 pachet de 15 buc.
  Citeste mai multe
  Fara TVA: 283,61 Lei TVA inclus: 337,50 Lei

 • Prosoape pliate pentru stergerea mâinilor - Tork Singlefold verzi

  Satisfaceți nevoia de bază de uscare a mâinilor cu ajutorul prosoapelor pentru mâini Tork Singlefold Universal cu un raport calitate-preț bun. Aceste prosoape sunt adecvate pentru dozatorul de prosoape pentru mâini Tork Singlefold pentru medii solicitante. Asigură controlul consumului și sprijină promovarea igienei prin dozarea bucată cu bucată.

  • Produsul se vinde la 1 pachet de 20 buc.
  Citeste mai multe
  Fara TVA: 236,55 Lei TVA inclus: 281,50 Lei

 • Prosoape pliate pentru stergerea mâinilor - Tork - C-fold

  Satisfaceți nevoile de bază pentru uscarea mâinilor cu Universal Tork C-fold Hand Towels. Aceste prosoape sunt potrivite pentru Dozatorul Tork C-fold Hand Towel, care este un sistem tradițional care furnizeză prosoape stivuite.

  • Produsul se vinde la 1 pachet de 24 buc.
  Citeste mai multe
  Fara TVA: 272,69 Lei TVA inclus: 324,50 Lei

 • Tork dozator prosoape pentru mâini Xpress® Multifold Mini

  Dozatorul de prosoape pentru mâini Tork Xpress® Multifold Mini cu design Elevation este adecvat pentru locuri în care sunt necesare atât confortul, cât și igiena. Acest dozator îngust, atrăgător, este adecvat pentru toalete cu trafic de la scăzut la mediu, unde spațiul este limitat, și reduce consumul prin dozarea porție cu porție. Dozatoarele Tork Elevation au un design modern, funcțional, care lasă o impresie de durată oaspeților dumneavoastră. Citeste mai multe
  Fara TVA: 196,22 Lei TVA inclus: 233,50 Lei

Articolele de la 1 la 20 din totalul de 39

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2